Inspiration Workshop

Call for applications closed
The INSPIRATION Workshop is designed to assist young and inspired filmmakers from Moldova in developing their social-issue documentaries. Two experienced tutors Hjalmar Palmgren (Sweden) and Melody Gilbert (USA) will teach the participants all the steps in film development, production and co-production processes.

Exploration Workshop

Call for applications closed
Dacă ești tânăr/ă pasionat/ă de film, editare video, fotografie și crezi că poți contribui la dezvoltarea comunității din care faci parte, atunci ești candidatul/a perfect/ă pentru atelierul Exploration

Film Criticism Workshop

Call for applications closed
Dezvoltă-ți abilități de gândire critică și învață cum să scrii recenzii de film, dar și să cum să analizezi și să evaluezi orice alt produs audiovizual din mass-media în cadrul atelierului de Film Criticism organizat de Moldox Lab.

Interaction Workshop

Call for applications closed
Organizațiile societății civile, activiste/ti și lidere/i de opinie care doresc să folosească filmul documentar ca mod de expresie și instrument de sensibilizare a opiniei publice, dar și să încurajeze gândirea participativă și critică cu privire la problemele urgente din societate, sunt invitate/ți să se înscrie la atelierul INTERACTION organizat de Moldox Lab, care va avea loc în perioada 6-12 septembrie 2021 la Cahul.

Investigative Doc Workshop

Producers Workshop

Call for applications closed
Dezvoltă-ți abilitățile de producție a filmelor documentare și descoperă noi oportunități de coproducție la nivel european în cadrul atelierului PRODUCERS Moldox Lab 2021.