Inspiration Workshop

Înscrierile pentru ediția 2023 sunt închise
Atelierul INSPIRATION se adresează cineaștilor și cineastelor cu experiență care au un proiect în stadiu de dezvoltare, dar și pasionaților de film care doresc să-și dezvolte noi abilități practice pentru un proiect propriu în domeniul cinematografiei documentare și pot participa în calitate de observator/-oare.

Exploration Workshop

Înscrierile pentru ediția 2023 sunt închise
Dacă ești tânăr/ă pasionat/ă de film, editare video, fotografie și crezi că poți contribui la dezvoltarea comunității din care faci parte, atunci ești candidatul/a perfect/ă pentru atelierul Exploration, care se va desfășura la Cahul.

Intersections Workshop

Înscrierile pentru ediția 2023 sunt închise
În cadrul atelierului de montaj participanții vor afla și vor exersa diverse strategii de storytelling prin montaj, vor parcurge întregul proces de montaj al unui film documentar de scurtmetraj.

Interaction Workshop

Înscrierile pentru ediția 2023 sunt închise
În cadrul atelierului INTERACTION veți învăța cum să produceți materiale audio-vizuale de calitate pentru mediul on-line, cum să folosiți echipamentul de filmat, dar și programele de editare video, dar cel mai important, cum să faceți storytelling, astfel încât să reprezentați cât mai convingător cauza pentru care luptați și să fiți vocea oamenilor care au nevoie de susținere finanțatorilor, partenerilor și publicului larg.