Inspiration Workshop

Înscrierile sunt închise
The INSPIRATION Workshop is designed to assist young and inspired filmmakers from Moldova in developing their social-issue documentaries. Two experienced tutors Hjalmar Palmgren (Sweden) and Melody Gilbert (USA) will teach the participants all the steps in film development, production and co-production processes.

Exploration Workshop

Înscrierile sunt închise
Dacă ești tânăr/ă pasionat/ă de film, editare video, fotografie și crezi că poți contribui la dezvoltarea comunității din care faci parte, atunci ești candidatul/a perfect/ă pentru atelierul Exploration, care se va desfășura la Cahul în perioada 6-12 septembrie 2021 și la Ungheni în perioada 15-18 septembrie 2021.

Film Criticism Workshop

Înscrierile sunt închise
Dezvoltă-ți abilități de gândire critică și învață cum să scrii recenzii de film, dar și să cum să analizezi și să evaluezi orice alt produs audiovizual din mass-media în cadrul atelierului de Film Criticism organizat de Moldox Lab în perioada 10-12 Septembrie la Cahul!

Interaction Workshop

Înscrierile sunt închise
În cadrul atelierului INTERACTION veți învăța cum să produceți materiale audio-vizuale de calitate pentru mediul on-line, cum să folosiți echipamentul de filmat, dar și programele de editare video, dar cel mai important, cum să faceți storytelling, astfel încât să reprezentați cât mai convingător cauza pentru care luptați și să fiți vocea oamenilor care au nevoie de susținere finanțatorilor, partenerilor și publicului larg.

Investigative Doc Workshop

Înscrierile sunt închise

Producers Workshop

Înscrierile sunt închise
Atelierul PRODUCERS organizat de Moldox Lab oferă tinerilor producători de filme documentare din Moldova o platformă pentru a se conecta cu industria cinematografică europeană și internațională. Pe parcursul celor trei zile, participanții își vor extinde cunoștințele despre posibilitățile de coproducție și dezvoltare disponibile pentru cineaștii/stele și regizorii/oarele din Moldova.